AlfaSol Gejzír PVP

AlfaSol Gejzír PVP – Napkollektoros melegvízkészítő rendszer

Családi házak, sorházak, nyaralók, tanyák részére napelemről hajtott szivattyús keringtetésű közvetítőközeges, hálózatfüggetlen típusrendszerek.

Az AlfaSol Gejzír PVP szolár szivattyús keringtetésű közvetítőközeges rendszer alkalmazása ideális olyan helyeken, ahol villamos hálózat nincs és a szolár termoszifonos rendszer telepítése az épület adottságai miatt nem lehetséges, vagy egyszerűen egy teljesen önellátó rendszert szeretnénk megvalósítani!
A rendszer fő részei az AlfaSol Gejzír termoszifon rendszerben alkalmazottakkal azonosak. A termoszifon rendszerekhez hasonlóan a Gejzír PVP rendszert is kizárólag a Nap működteti. A napelem és  a napkollektor tájolása azonos, így a működési időtartományuk is közel azonos.
 
A kollektorköri folyadékot egy intelligens szolár szivattyú keringteti, amely automatikus teljesítmény-illesztéssel rendelkezik (Maximum Power Point Tracking)  technológia), és a rendszer automatikus működéséhez, vagyis a szolár szivattyú indításához és leállításához külön szolár szabályozóra nincs szükség.
 
Az AlfaSol Gejzír PVP napkollektoros HMV-készítő rendszer működéséhez az ingyen napenergián kívül más energia nem szükséges (zéró-karbon), és üzemeltetési költségek sem merülnek fel!
Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 1-216-1500
Email:
alfasol@alfagas.hu