Szabályozó1

Típus: SV szabályozóegység a napelem működtetéséhez;
be- / kikapcsolóval, fordulatszám szabályozóval és hőmérséklethatároló termosztáttal.

Anyag: eloxált aluminimum természetes hatású / fekete műanyag

Kategória:

Leírás

Az SV szabályozó egy új és továbbfejlesztett elektronikus vezérlő doboz. A doboz csiszolt aluminiumból és fekete műanyagból készült.
Számos funkcióval rendelkezik, melyek szémos SolarVenti termékekhez használhatóak, kívánság szerint.

Az SV Szabályozó1 elemei úgy lettek kiválasztva és beprogramozva, hogy a legalkalmasabbak legyenek a napelemek szabályozására. Ez azt jelenti, többek között, hogy még kevesebb napfény mellett is müködtethető a rendszer. A SolarVenti Légkollektor már akkor is elindítható, mikor az égbolt még nem tisztult ki és a napsugarak vékony felhőzeten kersztül szűrődnek át.

Az SV Szabályozó1 azt is biztosítja, hogy a rendszer ventillátorai mindig könnyedén, fokozatos átmenetekkel müködhessenek.  Ha közelről megfigyeli az SV Légkollektor beáramoltató szellőzőnyílását a házban, akkor hallhatja hogy a működése csupán egy kis csendes és lágy zúgással jár.

Az SV Szabályozó1 minden SolarVenti modell számára elérhető, az SV3 kivételével. A nagyon kis modellből származó hőteljesítmény túl alacsony ahhoz, hogy szükség legyen hőszabályozóra. Ezért az SV3 modell megefelelő müködtetéséhez be-/kikapcsoló elegendő. Rendkívüli esetekben az SV szabályozó egység szállítható az SV3-as modellekhez is felár ellenében.

A rendszer használatának a módja meghatározza, hogy szükség van-e  termosztátra SV7, SV14 és SV 20 esetében.

A három legnagyobb modell, – az SV20, SV30 és SV30X – SV Szabályozó1 egységgel kerül kiszállításra.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 1-216-1500
Email:
alfasol@alfagas.hu