SControl

Az SControl egy fejlett rendszerszabályozó, amellyel hőmérséklettől és páratartalomtól függően vezérelhető a rendszer működése, tetszés szerinti időben és programozható működési időzítéssel.

Elektromos hálózathoz is csatlakoztatható, így napszegény időben, éjjel és egész évben képes rendszeres szellőztetést biztosítani,

A vezérlő legalább egy légkollektorhoz csatlakozik amelyben egy hőmérséklet érzékelő kerül beépítésre.

A rendszer elérhető az alábbi változatokban:

  • SControl set 1 – Vezérlés, napkollektor hőmérsékletérzékelő PT1000
  • SControl set 2 – Vezérlés, napkollektor hőmérsékletérzékelő PT1000, 12V tápegység
  • SControl set 2CC – hűtéshez
  • SControl set 3 – Vezérlés, napkollektor hőmérséklet érzékelő PT1000, 12V tápegység, hűtéssel kombinálva 
  • SControl set 4 – Vezérlés, napkollektor hőmérséklet érzékelő PT1000, 12V tápegység, 2 db kombi érzékelő (hőmérséklet és páratartalom)
  • SControl set 5 – Vezérlés, napkollektor hőmérséklet érzékelő PT1000, 12V tápegység, 2 db kombi ventilátor, helyiség hőmérséklet érzékelő
Kategória:

Leírás

SolarVenti SControl egy új fejlesztésű vezérlő a légkollektoros rendszerek számára széleskörű alkalmazásra, kifejezetten a SolarVenti rendszerek hatékonyságának fokozása érdekében.

A vezérlő tápelláátásához két külön bemenet található, mely lehetővé teszi, hogy a légkollektor napeleméről vagy hálózatról is müködtethető legyen.

A menüben a vezérlési stratégiát a különböző szellőztető rendszerekhez igazíthatja. Minden beállítás és mérés megjeleníthető a háttérvilágítású grafikus kijelzőn.

Számos programozható funkció mellett a berendezés tartalék akkumlátorral és beépített hőmérséklet- és páratartalom érzékelővel rendelkezik. Tehát számos alapfunkció és mérés elvégezhető külön felszerelés nélkül. (Mint például a harmatpont mérése.)

Az alapvető funkciók rugalmassága következtében, az SControl a szellőztetőrendszerek legkülönbözőbb igényeit is képes kiszolgálni. A SolarVenti rendszerek vezerlőkészülékeként, a hőmérséklet (kollektor és helyiség), páratartalom (RH), harmatpont és időzítés funkciók használhatosak.

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 1-216-1500
Email:
alfasol@alfagas.hu